Galerii: noored Isac Ellioti fännid korraldasid llioteeride päeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Isac Ellioti rõõmsad fännid veetsid sõbrapäeva Tallinnas tähistades Ellioteeride päeva.

Kaugemalt tulnud Ellioteerid korjati kohalike fännide poolt enne üritust linnas kokku, et kõik ikka ilusti sihtkohta jõuaksid. Nii võiski linnapeal näha suurte Isac Ellioti posteritega noori, kes tervitasid Tallinnasse saabuvaid fänne. Osavõtjate sõnul sai palju nalja, korraldati võistluseid, jagati auhindu ja koos tehti ka tervitusvideo Isac Elliotile. Ka popstaar ei jäänud fännidele võlgu ja saatis neile oma tervituse otse LA-st. Vaata videotervitust SIIT!

Foto: Maris Rumberg

Isac Elliot on üks Soome paljulubavamaid artiste, kes müüs oma 2014. aasta novembris ilmunud albumi “Follow Me” Gold staatusesse ja debüütalbumi “Wake Up World” Platinum staatusesse. Isac on ühtlasi ka ainus Soome artist, kes on võitnud MTV “Parima Soome Artisti” auhinna kahel aastal järjest ja tegi teleajalugu oma dokumentaaliga “Dream Big: The Movie”. Isac on ka ainus teadaolev Soome kuulsus, kellel on oma tegelaskuju ülimenukas “Piilupart Donald`i” koomiksis, kaunistades Soomes ja Norras ka selle esikaant. Isac`i sotsiaalmeedianumbrid on lausa klass omaette, kogudes Spotifys enam kui 31 miljnonit kuulamist, Youtube`is üle 17 miljoni vaatamise, Facebookis üle 129 like`i, Twitteris üle 65 tuhande järgija ning omades Instagramis lausa 241 tuhat järgijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles