Elu24 video! Tipp-baarmen Richard Hunt: inimesed on hakanud meie kunsti rohkem hindama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimub Tallinnas Bacardi Legacy kokteilivõistluse Baltimaade finaal, kus selgitatakse välja, kes 12 Eesti, Läti ja Leedu võistlejast pääseb edasi maailmameistrivõistluste lõppfinaali Austraaliasse. Üks võistluse kohtunikest, Richard Hunt, on tõeliselt karismaatiline esineja. Näiteks on ta tegev Jamie Oliveri kokteili projekti raames valminud Youtube'i kanalis DrinksTube. Richard Hunt on ühtlasi ka Bacardi Brand Ambassador ja kolmekordne rahvusvahelise aasta baarmeni tiitli võitja.

Hunt arvab, et huvi toidu- ja joogimaailma on aastate jooksul tõusnud, kuna inimesed on hakanud rohkem mõistma baarmenide ja kokkade töö keerukust.

Jamie Oliver on küll tuntud tervisliku toitumise promootorina, kuid Hunti arvates tutvustab Oliver kõiki toidumaailma eritahke. Näiteks ei ole Oliveri loodud DrinksTube'i kanalis näha videosid nii tervislikest kui alkohoolsetest kokteilidest.

Isiklikuks lemmikus peab Hunt daiquiri't, mis on tema arvates ideaalne klassikaline kokteil ja mille valmistamist saab ka videos näha.

Foto: Erlend Štaub

Õhtul võistlevad baarmenid valmistusid täna hotellis Cru ja rahustasid ka närve - nimelt toimus ka baarmenidele Tai Chi sessioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles