TV3 tänase «Õhtu» külalised on värsked poliitikud Alender, Raud, Ladõnskaja, Pai ja Talvik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno laseb oma talendil särada.
Hannes Võrno laseb oma talendil särada. Foto: TV 3

Täna alustab TV3s uus neljapäevaõhtune vestlussaade «Õhtu», mida juhib Hannes Võrno. Hooaja avavad valimistele pühendatud erisaated; täna on stuudios Yoko Alender, Artur Talvik, Meelis Pai, Viktoria Ladõnskaja ja Mihkel Raud.

«Õhtu» hooaja avavad kaks saadet, mis on tervenisti pühendatud eelseisvatele valimistele. Tänases esimeses saates debateerivad otsestuudios kultuuri- ja meediainimesed, kes on oma liistude juurest otsustanud poliitikasse siirduda ja parlamenti kandideerida. Arutletakse, miks nad seda teevad, mida loodavad saavutada ja kuidas kavatsevad Eesti elu paremaks muuta. Külalisteks on Yoko Alender, Viktoria Ladõnskaja, Mihkel Raud, Artur Talvik, Meelis Pai.

Debati vältel saavad külalistele küsimusi  esitada ka televaatajad: ohtu@tv3.ee

«Õhtu» otsesaatest saab kell 22.00 osa ka TV3Play lehel. Kõik Twitteri kasutajad on oodatud saate teemadel kaasa rääkima, hashtagiks on #õhtu

«Õhtu» alustab TV3s täna kell 22.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles