Meeleolukas Havana Especial 1962 - lõunamaiselt eksootiline pidu klubis Teater!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ööklubis Teater toimus möödunud nädalal tõeline ümbermaailmareis, kus selgitati välja, kas külastajad soosivad pigem kariibilikku eksootilisust või hetkel laineid löövat  50 Shades of Grey pahelist maailma. Pidu viis külastajad kuuma, eksootilisse, glamuursesse ja pahelisse Kuubasse!

Foto: Maksim Toome

Kuum ja dekadentlik Havana Club Rum tõi revolutsioonijärgse Kuuba eksootilisuse klubisse Teater, saades inspiratsiooni Havanna parimatest baaridest ja restoranidest, sest kohapeal sai maitsta Havana Clubi uue rummi Havana Especial'iga tehtud  Kuubalikke algupäraseid rummikokteilide, selleks peoks eraldi tehtud rummibaaris.

Foto: Maksim Toome

Maitsvatele Kuuba kokteilidele lisasid sel kuumal ööl silmailu lavadel ja  saalis olevad kaunid ja glamuursed Klubi Teater Diivad, kes astusid üles  Tropcianalike kavadega, saatmas trummar Siim Koppel. Võimsa trummi live'i saatel möödus öö, kui hetkega, sest klubi sulgemisajaks ei tahtnud pidu kuidagi lõppeda.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles