Kevad toob restoran Massimosse taas esinema nimekaid artiste

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval, 1. veebruaril toimusid Telemajas Eesti Laul 2015 2. poolfinaali salvestused. Elina Born ja Stig Rästa
Pühapäeval, 1. veebruaril toimusid Telemajas Eesti Laul 2015 2. poolfinaali salvestused. Elina Born ja Stig Rästa Foto: Viktor Burkivski

Ekslusiivsena esineb 17. aprillil ülipopulaarne ja hetkel Eurovisoonil laineid lööv duo Stig Rästa ja Elina Born.

Foto: Liis Treimann

 Veebruaris esinevad veel Eesti populaarseim mees artist Tanel Padar koos Tarvo Vamiga, väga hea häälega noor ja tõusev laulja Polina ning kuu lõpus esitleme tribüüti Nat King Cole'ile, mida esitavad alati lõbusad Anna Curly ja Leila Röömel.

Foto: Erlend Štaub

Romantiline õhtusöök restoranis Massimo Stigi ja Elina Borni akustilise muusika saatel, kes osalevad Eesti Laul 2015 finaalis looga «Goodbye to Yesterday».

«Selle loo pluss on kindlasti see, et tegijad Elina ja Stig on viimased paar aastat juba olnud väga hea tiim ja kui üks tiim on nii hea, siis ma arvan, et sellest loost saab kindlasti asja. Vastukaaluks nii mõnigi teine laul nendest poolfinalistidest on selline, mis ongi selline eksperiment, et kas meil kukub hästi välja või ei kuku. Aga siin minnakse kindla peale, see on kindla peale laul,» ütles Toomas Puna (Eesti Laul 2015 žürii liige).

Stig ja Elina Born esitavad paremiku enda loomingust, ette kandmisele tuleb ka täiesti värsket materjali.

Foto: Kultuurikava.ee

Romantiline õhtusöök sisaldab:

-    kolmekäiguline luksuslik õhtusöök

-    Joogid toidu kõrvale (vein)

-    Akustiline muusikaelamus Stigi ja Elina Borni esituses

-    Laua broneering

Hind: 39.-

Piletid müügil restoranis Massimo ja Piletilevi müügipunktides üle Eesti!

NB! Piletite arv on piiratud!!

Laudade broneerimine: +372 568 299 00 või kirjuta massimo@massimorestoran.ee

Noor ja võimekas vokalist Polina esineb juba sellel laupäeval 21. veebruaril restoranis Massimo.

Polina esitab akustilis covereid. Repertuaari kuuluvad nii uuemad kui ka vanemad palad, märksõnadeks: pop, rock'n'roll, indie

Foto: Massimo

Anna Curly jazz duo esitleb: A Tribute to Nat King Cole

Õhtul kõlavad parimad laulud swing-muusika kuninga Nat King Cole repertuaarist, sealhulgas "L-O-V-E", "Blue Moon", It's Only a Paper Moon", "Route 66", The Frim Fram Sauce", "Foggy Day", "Put 'Em In A Box" jpt.

Anna Curly - vokaal

Leila Röömel - klahvpillid

Anna Curly on noor pop-jazz laulja, kes õpib Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia magistrantuuris. Ta on esinenud vabakutselise lauljana nii Eestis, kui ka välismaal (Soome, Rootsi, Portugal, Kanada). Anna muusikalist väljendust võib iseloomustada järgmiste sõnadega - siiras, tundlik, temperamentne ja särav.

Leila Röömel” on noor andekas pianist, kes õpib Muusika- ja Teatriakadeemia magistrantuuris klassikalist ja G. Otsa nim. Muusikakoolis pop-jazz klaverit.

Üritused on tasuta!

Laudade broneerimine: +372 568 299 00 või kirjuta massimo@massimorestoran.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles