Gaute Kivistik: Vabariigi aastapäeval ikka lipp vardasse, sööme torti ja vaatame telekast paraadi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma näoga lõpuks ekraanil: «Eesti mängu» juht Gaute Kivistik koos raske töö tegija, nuputõstja Jaana Heeringsoniga.
Oma näoga lõpuks ekraanil: «Eesti mängu» juht Gaute Kivistik koos raske töö tegija, nuputõstja Jaana Heeringsoniga. Foto: Ülo Josing /ERR

«Vabariigi aastapäev on igal juhul teistmoodi ja eriline päev. Me tähistame seda sarnaselt paljudega, et ikka lipp vardasse, sööme torti ja vaatame telekast paraadi,» pajatab saatejuht ja näitleja ajakirja naised veergudel.

Gaute: Mõnel aastal on meie pere ise torti teinud ja mõnel aastal poetorti söönud, aga vastuvõtuparaadist ma eriti huvitatud pole.

Arvestades siiski, kui palju me kulutame vähem tähtsatele asjadele, siis vastuvõtuga seotud raha pole suur ja jääb kodumaale tiirlema. Tööd saavad Eesti moekunstnikud, ilusalongid, meedia ja ajakirjanikud. Kogu ühiskond lööb korraks kihama. Kokkuvõttes positiivne asi.

Foto: Jelena Rudi

Aastapäevaga kaasneb hulgaliselt pidustusi alates paraadist ja kontserdist ning lõpetades Vabariigi Presidendi aastapäevavastuvõtuga.

Kas seda kõike pole aga meie väikest rahvaarvu arevsetades liiga palju?

Kuidas tähistad vabariigi aastapäeva sina?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles