«Eesti tippmodell» täna: unelmate reis Itaaliasse kütab suhted üles

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti tippmodell»
«Eesti tippmodell» Foto: Kanal 2

Täna kell 20 jätkub Kanal 2 telesari „Eesti tippmodell“. Neli edukamalt üles astunud modelli pääsevad unelmate reisile sooja Itaaliasse. Siiski pole tegu ainult puhkusega, taas kord lahvatavad lõõmama armuintriigid.

Itaalia reisile pääsesid möödunud episoodi lõpul Hendrik, Katja, Aule ja Gerili. Koju tuli jääda Liisel ja Sandrol. Liise valas kibedaid kaotuspisaraid, sest oli reisist väga-väga unistanud. Hendrik tunnistas, et oli kohtunike valikus pettunud. „Reisiseltskonna osas ma ei ole väga rõõmus,“ ütles Hendrik saates. „Mul on väga kahju, et Gerili tuleb tema (Liise – toim.) asemele,“ ütles enne reisi ka Katja. 

Modellid said maalilises Itaalia kuuroortlinnas Stresa vaba päeva. Meie põhjamaised modellid põhjustasid kuumavereliste itaallaste seas suurt furoori. Ka modellide omavahelised suhted on enam kui kuumad. Tekib kummaline armukolmnurk, mille keskmes on taas kord Hendrik.

Võistlustöödena pildistatakse täna Magnumi jäätiseid.

Foto: Kanal 2

Koju jäänud Sandro ja Liise peavad läbima julguse tuleproovi – nad saadetakse noore näitleja Hendrik Kalmeti juhendamisel Tallinna tänavatele, et modellid saaks proovida telereporteri tööd. Tulemus on nii koomiline kui üllatav...

„Eesti tippmodell“ on Kanal 2s täna kell 20.

„Eesti tippmodell täiega“ on Kanal 11s täna kell 21.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles