Villu Tamme operatsioon läks edukalt: varsti võin jälle kraaksuda laval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villu Tamme
Villu Tamme Foto: Viktor Burkivski

Punkar Villu Tamme jagas endast fotot haiglavoodis, et teada anda, et tema häälepaelte operatsioon läks edukalt ja varsti saab ta taas laulda.

"Õnnestunud lõikus seljataga, hetkel veits pilves veel," kirjutas Villu Tamme Facebooki postitatud kanüüliga käe foto alla.

"Juhtus, et hakkas papilloom häälepaelte ette kasvama. Üsna harvaesinev olukord, aga on Eestiski veel juhtumeid olnud," sõnas punkart täpsemaks selgituseks.

"Need näpud on lihtsalt "victory" ehk siis minu võit. Kasvaja sai 1:0 pähe, paras talle, ise alustas," rõõmustas staar haiglas."

Operatsioon läks aga igati hästi ning Villu saab varsti taas laval olla: "Ei pääse te minu kaunist lauluhäälest, varsti võin jälle kraaksuda laval. Kiitos, kaikki meni hyvin."

"Aga nüüd juba kodus ja näpud valmis pikki jutte kirjutama, õiget mõõtu klaviatuur, vana kooli sägana ei meeldi mulle sugugi telefoniga tippida. Jube palju erinevaid inimesi tahtis muga poes ja trammis pikalt vestelda, tegelikult ei tohiks ma täna üldser ääkida ja pean jahedaid pehmeid asju sööma, nende valik pole kuigi suur, seega ostsin kümmet sorti magustoite ning praegu söön täidetud mune ja hummust kõrvale, täitsa kummaline menüü," teatas Villu teisipäeva õhtul.

Head paranemist ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles