Star FM saatejuhte tabas koolis armas üllatus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille MInev ja Allan Roosileht Laagna Gümnaasiumis
Pille MInev ja Allan Roosileht Laagna Gümnaasiumis Foto: Star FM

Raadiojaama Star FM Hommikuprogrammi armastatud juhid Pille Minev ja Allan Roosileht külastasid Laagna Gümnaasiumi õpilasi, et «Tagasi kooli» nädala raames tunde anda. Nii Pille kui ka Allan olid kogemusest positiivselt üllatunud.

Pille Minevi sõnul üllatas teda kõige enam õpilaste vahetu suhtlemine: «Meeldis, et nad jagasid oma vaateid elule, vastasid küsimustele ja oskasid ise uurida.» Ka Allan Roosilehe tähelepanekul olid õpilased aktiivsed ning avaldasid meelsasti oma arvamust ja esitasid küsimusi. «Meeldiv üllatus oli, et klass tervitas meid oma kooli hümni laulmisega,» lisas Roosileht, kiites ka koolimaja puhtust ja hubasust.

Allan Roosileht märkis, et tegelikult tundsid nad mõlemad end õpilaste ees hästi ja seda tänu varasemale koolides ja klassides suhtlemise kogemusele.  «Allan on ju staažikas kooliõpetaja. Minu meelest tundis ta end sama vabalt nagu raadiopuldis. Mina pabistasin hoopis rohkem. Selles mõttes oli mul hea meel, et sain temaga koos olla. Allan oli välja mõelnud ka viktoriini, mida oli endalgi huvitav kaasa nuputada,» kirjeldas Pille Minev.

Mõlemad raadiostaarid on valmis edaspidigi koolides tunde andma. «See on alati tore kogemus,» kinnitas Allan Roosileht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles