Uskumatud kaadrid kontsertilt! Afroman ründas laval naisfänni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Afroman
Afroman Foto: Ekraanitõmmis videost

Aastaid tagasi lauluga «Because I Got High» kuulsaks saanud artist Afroman sattus pärast oma viimast kontserti pahandustesse. Nimelt lõi staar lavale tulnud naisfänni näkku ja arreteeriti kohapeal.

Teisipäeva õhtul, kui muusik andis kontserti Mississippi osariigis, ronis esinemie ajal lavale ka üks naisfänn. Afroman jätkas pillimängu, kuid lõi siis hoiatuseta naist näkku. Neiule piisas ühest löögist ning ta langes teadvusetult maha, vahendab TMZ.

Afroman jätkas ennast segamata laskmata kontserti, kuni lülitati sisse esinemiskoha tuled ja peatati muusika. Afroman viidi väitevaölt käeraudades minema.

Afromani esindaja ütles, et Afroman ei teadnud, kas vägivalla ohvriks langenud fänn oli mees- või naissoost - ta reageeris lihtsalt lavale ilmunud võõrale inimesele. Veel mainis ta, et kohalikud turvamehed, kes huvilis lavalt eemale pidid hoidma, ei olnud pädevad ning Afromani käitumine sellises olukorras ei ole talle omane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles