Ikevald Rannap astub Deja Vu's üles kitarristiga Riost

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ikevald Rannap lounge Deja Vu`s
Ikevald Rannap lounge Deja Vu`s Foto: Lounge Deja Vu

Sel laupäeval, 21.veebruaril astub lounge Deja Vu's uue  üritustesarja MAGNUM ESITLEB raames lavale populaarne Ikevald Rannap.

Magnum Esitleb on uus üritustesari, mis kord kuus toob külastajateni kuulsa artisti Eestist või välismaalt. Seekordne esineja on hetkel ka välisriikide muusikamaailma vallutav IKEVALD RANNAP. Rokkar Ikevald Rannap on endale  nime teinud ka Saksamaal, Berliinis, ent hetkel tegeleb muusikaloomisega siiski Eestis.

Foto: Lounge Deja Vu

Lounge Deja Vu's on noormees ka enne üles astunud ning pakkus möödunud korral meeleoluka kontserdi, mis tõmbas rahva käima ning täitis tantsusaali muusika nautlejatega. Ka seekordse live'iga oli noormees koheselt nõus, olenemata oma tihedast graafikust. Nimelt on Ikevaldil hetkel käsil tegus loomeprotsess, mille kandvaid vilju saab rahvas kuulda juba õigepea, sest  valmimas on tema esimene soolosingel. 

Ikevald astub juba sel laupäeval üles Lounge Deja Vu's koos kitarrist Ricardo Guarilhaga Rio De Janeirost ning trummidel saadab neid Silver Ulvik. «Ricardoga olen koos esinenud juba ligi aasta ning selle ajaga ka mõnus klapp saavutatud,» sõnab Ikevald ja lisab: «Temaga koos ühise kava loomine on olnud väga põnev protsess, sest ta toob oma olemusega kaasa tunnetuse, mida Eesti kitarristides leidub harva.» Sel korral tuleb esitusele nii oma lugusid kui ka lemmikumaid kavereid maailma muusikast.

Juba sel laupäeval saab noormehi kuulda Lounge Deja Vu's Magnum Esitleb ürituse raames! Rohkem infot peo kohta Facebookis.

Tutvu noormeeste loominguga!

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles