Elu24 video! Inga Lunge: «Pilvede all» uus hooaeg on hoogne, põnev ja südamlik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Pilvede All» võtted Linnahalli juures
«Pilvede All» võtted Linnahalli juures Foto: Viktor Burkivski

Teisipäeval, 17. veebruaril toimusid Tallinna Linnahalli juures sarja «Pilvede all» võtted. Taustategelastena võtsid lisaks vabatahtlikutele osa ka mõningate väljaannete reporterid. Sari alustab uut hooaega juba 25. veebruaril.

Teisipäeval filmiti võtetel üles osa, kus laeval on toimub raamatuesitlus, kuhu saabuvad nii sarja osalised kui erinevad ajakirjanikud. Peale ligi tunniajalist välivõtet tuldi laeva peale sooja, kus Elu24 küsis grimmitoas paar küsimust ühe sarja peaosatäitjalt, Inga Lungelt.

Kuigi teisipäeval oli üpris külm, siis näitlejannat rasked võttepäevad ei häiri. 

Sarja fenomeni ei oska Lunge kommenteerida. Kui keegi teaks hittsarja valemit, hakkaks kõik seda kasutama. Tähtsaim on ikka hea meeskond.

Näitlejanna üritab ka teiste tegemisel silma peal hoida. Vähemalt ühe osa üritab ta teistest Eesti sarjadest ära vaadata.

Sarja «Pilvede all» uut hooaega iseloomustavad Lunge arvates sõnad hoogne, põnev ja südamlik.

Foto: Viktor Burkivski

Sarja «Pilvede all» uue hooaja esimene osa on eetris juba kolmapäeval, 25. veebruaril kell 21:30 Kanal 2s. Selle nädala võtete tulemust saab aga alles näha paari kuu jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles