Mees põletas naise surnukeha ja segas jäänused tsemendi sisse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Le Chatellieris asuv loss, kus inglane tappis oma naise
Le Chatellieris asuv loss, kus inglane tappis oma naise Foto: SCANPIX

Prantsuse politsei arreteeris inglase, keda kahtlustatakse oma naise põletamises ning peaaegu tuhastunud jäänuste tsemendi sisse segamises.

Prokuratuuri esindaja Catherine Denis sõnul oli alkoholijoobes mehel naisega sõnavahetus, mille käigus naine kukkus  ning suri saadud vigastuste tagajärjel, kirjutab abc.net.au.

Denis lisas, et naise surma põhjustas õnnetusjuhtum. Väidetavalt tahtis mees naise mälestuseks ehitada talle tsemendist midagi mausoleumi sarnast.

55-aastane endine Manchesterist pärit ehitusettevõtja elas koos oma 49-aastase naisega Rennes`i lähedal  Le Chatellieres`i külas  asuvas lossis.

Paar elas seal 12 aastat, muutes seda järk-järgult suvituspaigaks. Viimasel ajal oli neil aga rahalisi raskusi.

Kahtlusaluse mehe täiskasvanud lapsed teatasid juhtunust politseile. Politsei kinnitusel tegi mees nendega koostööd, tunnistades naise surnukeha põletamist ja peaaegu tuhastunud kehaosade matmist tsementi.

Politsei leidis jäänused, mis võisid kuuluda inimesele, kuid neid ei ole veel identifitseeritud. Juhtumi uurimine jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles