Soulimelomaanid kogunevad laupäeval NO99 teatrihoonesse peole

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tjuun In tähistas 15. sünnipäeva, Heidy Purga
Tjuun In tähistas 15. sünnipäeva, Heidy Purga Foto: Meisi Volt

Raadio 2 saade ning peosari Must Mesi jätkab Soulimelomaanide teise hooajaga, mis kulmineerub sel laupäeval, 21. veebruaril NO99 Teatrihoones. MustMesi Soulimelomaanid peol esineb kaksteist djd – kõik artistid on külastanud ka Must Mesi saatesarja Raadio 2s.

Alates 8. jaanuarist kuni 19. veebruarini külastavad Must Mesi raadiosaadet kaks saatekülalist-djd, kes kes kumbki valivad poole tunni jagu oma hetke kõige kõnetavamat ja/või lemmikumat soulmuusikat. Kokku toimub selles perioodis seitse saadet neljateistkümne saatejuhiga. Saatesarja MustMesi Soulimelomaanid lõpetavad sel neljapäeval Raadio 2s Robert Linna ning Madis Aesma.

Foto: Erakogu

Heidy Purga, Must Mesi looja, kommenteerib Raadio 2s kõlavaid saateid: «Soulimelomaanid Vol 2 miks-saated annavad võimaluse kuulajal saada hea ülevaade parimatest ja ühtlasi väga erinevatest soulmuusika variatsioonidest. Soulimelomaanid 2 sündis jätkuks möödunudsuvisele soulimelomaanide minifestivalile, mis sai palju positiivset vastukaja. Festivali külastas suur hulk inimesi, kes olid oma lemmikuid kuulama tulnud ja nautisid positiivset muusikat. Mul on väga hea meel, et souliskeene meil nii elav ja mitmekesine on.»

Foto: Erakogu

MustMesi Soulimelomaanid auhinnati Raadio 2 poolt 2014. aasta kõige paremaks muusikaprojektiks.

Laupäeval, 21. veebruraril esinevad NO99 Teatrihoone kahes saalis: Heidy Purga, Sander Mölder, Peeter Ehala, DJ Quest, Roma Pi, Madis Nestor, Robert Linna, Mihkel Sirelpuu, Erkin Antov, San Antonio, Liisi Voolaid ja DJ Critikal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles