Taevas on üks ingel juures — hüvasti, Aune Aasoja!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meigikunstnik Aune Aasoja 1970-2015
Meigikunstnik Aune Aasoja 1970-2015 Foto: Naine24

13. veebruaril lahkus meie hulgast imeline kaunishing, hinnatud meigikunstnik Aune Aasoja (44).  

Eesti Kundalini Jooga Õpetajate Ühingusse kuulunud ja õpetajana töötanud Aune Aasoja kirjutas oma blogis:

Aastate eest ühes spordiklubis esmakordselt kundalini joogaga kokku puutudes ei osanud ma aimata, et ühel päeva hõlmab ta kogu minu elu. Läbi käänuliste radade jõudsin uuesti kundalini jooga tundi 2010 aastal ja juba pool aastat hiljem õppisin Karam Kriya koolis. Õpetajaks õppima läksin südamest tuleva tugeva kutse ajel. Tegutsenud aastaid jumestuskunstnikuna on mul hea meel aidata inimestel leida välise kõrval tee ka sisemise ilu, õnne ja harmooniani. Mul on õnn jagada neid imelisi õpetusi, mis on aidanud mul leida iseend, andnud mulle sihi ja meelekindluse ja ka parema tervise.

Inglitel olid Aunega omad plaanid ning nüüd puhkab armas hing nende juures.

Sõprade sõnul tundis Aune möödunud neljapäeval rinnas valu. Ta läks reedel, 13. veebruaril  haiglasse ja seal viidi ta otse operatsioonilauale. Operatsioon kestis kaheksa tundi ja... Aune ei tulnud sellest välja. Surma põhjus: südame aordi lõhkemine.

Taevas on nüüd üks ingel juures.

Aune Aasoja matused toimuvad reedel kell 12 Kaarli kirikus.

Sügav kaastunne Aune lähedastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles