Galerii ja video: Genka ja Paul Oja paljastasid autoriõhtul, kelleks nad oleksid saanud, kui poleks meelelahutusmaailmaga liitunud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

13. veebruaril esitlesid Genka ja Paul Oja üritustesarja Eksistants järjekordsel peol oma uut plaati. Öölokaali Fookus oli kohale tulnud fänne üle kogu Eesti. Enne kontserdi algust toimus Pärnus Gruusia restoranis Kolhethi artistidega autoriõhtu, kus küsimusi said esitada ka kohale tulnud külalised.

Ligi pool tundi kestnud autoriõhtu viidi läbi vabas vormis ning lahati mitmeid teemasid. Räägiti näiteks sellest, kuidas 90ndatel Eesti räpp alguse sai. 

Lahati ka kohaliku räpiskeene muutust 20 aasta jooksul. Näiteks ei kardeta tänapäeval enam uusi kõlasid ja üritatakse rohkem katsetada.

Veel lahati ka Eesti Muusikaauhindade tulemust ning seda, kelleks Genka ja Paul Oja saanud oleks, kui nad meelelahutusega tegelema poleks hakanud.

Lõpetuseks vastati ka kohale tulnud külaliste küsimustele. Vaata meeleolukat intervjuud ja saa teada, mida Genka ja Paul Oja asjadest arvavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles