Elu24 video! Birgit Õigemeel: superstaari saate esimene voor on kõige lihtsam

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile TV3s kuuendat hooaega alustava «Eesti otsib superstaari» auks kogunes reedel, 13. veebruaril džässiklubisse Philly Joe's staarisaatega seotud värvikas seltskond. Kohal oli nii superstaare, sarjast tuule tiibadesse saanud talente, saatejuhte kui ka kohtunikke. Teiste seas oli kohal ka esimese «Eesti otsib superstaari» võitja, Birgit Õigemeel.

Birgiti arvates toimub üleminek superstaari saates osalemisest Eesti muusikamaastiku koorekihti sujuvalt. Alguses on iga uus artist häbelikum, kuid aja möödudes hakatakse järjest rohkem teistegi muusikutega läbi käima ja koostööd tegema.

Superstaari saate kohtuniku rolli pole Birgitile pakutud, kuid tema arvates on Maarja-Liis Ilus väga hea valik. 

Esimene voor on Birgiti arvates kõige lihtsam. Superstaari saate võitmiseks peaksid osavõtjad õppima väga palju erinevaid laule, et lihtsustada omastamise protsessi. Võib ju juhtuda, et pead esitama laulu, mida pole ette antud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles