Elu24 video! Tanel Padar: pole vahet, kas võidab mees või naine. Habet võivad mõlemad kanda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile TV3s kuuendat hooaega alustava «Eesti otsib superstaari» auks kogunes reedel, 13. veebruaril džässiklubisse Philly Joe's staarisaatega seotud värvikas seltskond. Kohal oli nii superstaare, sarjast tuule tiibadesse saanud talente, saatejuhte kui ka kohtunikke. Teiste seas oli kohal ka superstaari saate üks kohtunikest, Tanel Padar.

Tanel Padar arvas «Eesti otsib superstaari» saatejuhina, et kohtuniku töö on lihtne. Nüüd aga selgub, et see on mitu korda raskemgi. Kohati peab pingutama, et eristada halbu lauljaid headest.

Taneli arvates on tänapäeval kergem staariks saada, kuna tema ajal nii suurt teleprojekti polnud, mis uusi potentsiaalseid staare tutvustaks. Nüüd peab paar kuud muretsema ja õppima ning on võimalik, et oledk juba superstaar. Samas oli ka hea, et varem pidi rohkem pingutama, kuna siis on artistid jätkusuutlikumad.

Padar soovitab selle aasta superstaari saate osalejatel mõelda sellele, kuidas ülejäänud konkurentidest nii kõlalt kui välimuselt eristuda.

Kas Taneli arvates võidab sellel aastal mees- või naisssoost laulja? «Euroopa lähiminevik näitab, et vahet pole. Mõlemad võivad habet kanda,» arvab Padar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles