Galerii ja video: superstaarisaate kuues hooaeg algas paljulubavalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3s suurshow «Eesti otsib superstaari» kuues hooaeg algas pühapäeval Tartu ja Valga eelvoorudega.

Esimesena astus kohtunike ette 17-aastane Indra-Mirell Jõhvist, kes sai kõigilt kohtunikelt jaatava vastuse.

Foto: TV3

«Hea on näha, et sa oled julge ja sul on kogemust. Mulle tundus, et sul sai vahepeal võhm otsa, aga ma arvan, et see tuli närvist. Sa mingi noodi hoiad pikalt ja siis järsku tuleb sealt välja tavaline eesti tüdruku hääl, kuigi samas sul on väga eriline hääl,» kommenteeris Maarja-Liis Ilus Indra-Mirelli etteastet.

Rein Rannap kritiseeris: «Heliloojana ma ei saa vaiki olla selle koha pealt. Alati tee ikka selgeks, mis see originaal on. Praegu sa laulsid seda mingi neli korda läbi ja iga kord pöörasid selle meloodianoodi valesti.»

Tanel Padar kiitis tema rütmikat esitust ja hääletämbrit, kuid märkis: «Kohati oli tõesti selline lapsehäälne.»

«Minu meelest esinesid väga hästi. Mulle just meeldis see lapsehäälne koht ja see, kuidas sa kaameraga flirtisid, kui kaamera tuli lähedale. Kõik on selge sul! Kuigi jube põnev ei olnud, aga meeldis ikkagi,» ütles Jarek Kasar.

Foto: TV3

Nelja kohtuniku jah-hääle sai 17-aastane Carol Annette Tallinnast, kelles nähti potentsiaalset jazzi- ja bluesidiivat. 

Foto: TV3

Pettumust pidi tunnistama aga Haagelt pärit väga värvikas 23-aastane Chiara Kätlin.

«Hmm, lõpuks muutusid päris rõõmsaks juba, alguses olid kuidagi kurb,» märkis Maarja. Taneli jaoks oli vastupidi - alguses oli rõõmus, aga lõpu poole muutus väga kurvaks. «Tannule meeldiks sa väga, aga kahjuks istub laua taga Tanel Padar ja ütleb sulle ei,» sõnas Tanel. Jareki jaoks oli lauljatar ise eriline, aga laul liiga tavaline. Rannap ütles ainsana jaa, sest punapäine lauljatar hoidis hästi rütmi. Chiara Kätlin kollast kaarti ei saanud.

Foto: TV3

20-aastane Georg Pärnust sai kolmelt kohtunikult jaatava vastuse.

Foto: TV3

Kollase kaardi sai ka Tartu Tasku keskuse poes töötav 22-aastane Kristiine.

Hea lugeja, kas Sulle jäi esimeses saates silma potentsiaalne superstaar?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles