Vaata: Nightwish avaldas esimese loo ja muusikavideo uuelt albumit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nightwish
Nightwish Foto: promo

Nightwishi fännide pikk ootus tasus end ära. Täna, 13.veebruaril, ilmus uus singel ”Élan”, mis on nende  27.märtsil ilmuvalt albumilt ”Endless Forms Most Beautiful”.

Täna ilmus singliga koos ka aasta jooksul üles võetud muusikavideo, mille lavastajaks oli Ville Lipiäinen. Kuna loo mõte oli ülistus elule, kulgeb sama rada ka video temaatika, mis filmiti Lõuna-Soome hüljatud piirkondades. Video näitlejakaader on väga võimas ja erinevates rollides esineb: Seela Sella, Vesa Vierikko, Ismo Kallio, Eeva Litmanen, Pekka Huotari ja Antti Litja. 

Videos näeb ka legendaarset bändi sümbolit, lumekakk Urhot.

"Onu Walt´i innustav tsitaat oli stardipauguks laulu ’Élan’ loole. Elu mõte on meie kõigi jaoks midagi erilist ja ainulaadset. Hüpped tundmatusse ja vähem tallatud radade valmine. ”Élan” on suurepärane eellugu uuele albumile, paljastamata midagi plaadi tõelise olemuse kohta ”, räägib Tuomas Holopainen.

Bänd alustab aprillis maailmatuuriga ja Soomes esineb järgmistel kuupäevadel: 

6.6. Laulurinne, Joensuu . Soojendajad: Children of Bodom, Sonata Arctica, Insomnium

8.6. Baltic Princess, Turku 

9.6. Baltic Princess, Turku 

25.7.Qstock, Oulu 

31.7. Ratinan Stadion, Tampere . Soojendajad: Children of Bodom, Sonata Arctica

Uus album “Endless Forms Most Beautiful” ilmub 27.märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles