Bobbi Kristina sattus neli päeva enne õnnetust autoavariisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bobby Brown ja Bobbi Kristina Brown
Bobby Brown ja Bobbi Kristina Brown Foto: SCANPIX

Whitney Houstoni ja Bobby Browni tütar Bobbi Kristina Brown sattus autoavariisse vaid neli päeva enne seda, kui ta teadvusetult vannist leiti.

Roswelli politseijaoskonna esindaja kinnitas ajakirjale Us Weekly, et Bobbi Kristina kaotas 27. jaanuaril oma Jeep Liberty üle kontrolli ja sõitis vastassuunavööndisse, kus ta põrkas kokku teise autoga. Nii Kristina kaasreisija kui teise auto juht said õnnetuses vigastada.

Neli päeva hiljem, 31. jaanuaril, leidis sõber Max Lomas 21-aastase Bobbi Kristina oma toast näoli vannis lamamas. Bobbi Kristina elukaaslane Nick Gordon elustas teda kiirabi saabumiseni. 

Tänaseks on Bobbi Kristina kunstlikus koomas olnud 13 päeva ja ta on hingamisaparaadi all.

Associated Press kirjutas neljapäeval, et Gordon helistas 2013. aastal juulis hädaabinumbrile ja ütles, et Bobbi Kristina kukkus ja kaotas teadvuse. Kohale tulnud politseinik märkis toona, et neiu «paistis olevat segaduses».

Us Weekly väitel pole poiss-sõber Nick Gordon Bobbi Kristinat kordagi haiglas vaatamas käinud ja pole teada, miks. 

Politsei kinnitas kolmapäeval, et vannitoajuhtumi kohta algatati kriminaalmenetlus. Politsei kinnitas ka seda, et Nicki ja Bobbi Kristina naaber teatas politseisse ägedast kodutülist vaid nädal enne, kui Kristina vannist leiti. 

Teated Bobbi Kristina praeguse tervisliku seisundi kohta on segased. Bobbi Kristina tädi Leolah väitis kolmapäeval, et hingamisaparaadi all olev neiu «avas oma silmad». Teiste pereliikmete sõnul pole Bobbi Kristina teadvusele tulnud, kuid nende sõnul läheb tal paremini ja ta on juba «veidi jumekam». Bobbi Kristina nõbu Jerod Brown kirjutas aga Facebookis, et arstid pole neiule paranemislootust andnud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles