Esimesed vihjed «Kättemaksukontori» uute osade kohta jõudsid avalikkuse ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marion ja Freya (Kadri Adamson ja Elina Reinold)
Marion ja Freya (Kadri Adamson ja Elina Reinold) Foto: TV3

TV3 armastatud krimikomöödia «Kättemaksukontor» jätkub juba märtsis. Tänu näitlejate vihjetele saavad vaatajad juba praegu veidi aimu uue hooaja põnevate sündmuste kohta.

Peategelasi kehastavad Kadri Adamson ja Elina Reinold räägivad fännidele, mida sarja 13. hooaeg toob.

«Kättemaksukontori» stsenarist Mihkel Ulmani sõnul on võimalik, et kevadhooaeg toob juurde ühe või kaks põhitegelast. «Kui mõnest konkreetsest teemast rääkida, siis ühes loos satuvad detektiivid vaidlema, kas iga inimene peidab endas kuritegu. Nad võtavad juhusliku inimese tänavalt vaatluse alla ja see viib neid tõepoolest suure vandenõu ja isegi mõrvani. Juhtum võib viia paranoilise järelduseni, et iga inimese kapis on peidus luukere, mida ta hoolega varjab. Õnneks nii see muidugi ei ole. Teine lugu räägib mõrvadest, mille paneb toime krimikirjanik mõttejõul, sest ükskõik millise mõrvaepisoodi ta pooleliolevas krimiromaanis kirja paneb, läheb see ka hämmastaval kombel täide,» kirjeldab Ulman.

«Kättemaksukontor» on uute osadega TV3s alates 5. märtsist, neljapäevaõhtuti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles