Allan Roosileht «Viiekümnest hallist varjundist»: no ei olnud erootiline film, pigem romantiline

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 12. veebruaril toimus Coca Cola Plazas kauaoodatud erootilise filmi «Viiskümmend halli varjundit» pressiiesilinastus.

Foto: Viktor Burkivski

Elu24`le pajatasid peale filmi vaatamist oma elamustest inimesed, kes julgevad ausalt sellisel teemadel rääkida. Teiste seas Kroonika peatoimetaja Krista Lensin ja Star FM´i hommikuprogrammi juht Allan Roosileht.

Allan: No ei olnud erootiline film, pigem romantiline. Romantiline film, mis oli allutatud ühele tugevale kirele, millest ei saanud inimesed kuidagimoodi lahti.

Krista: Filmis polnud kirge ka eriti, pigem on see raamat väga kirglik. Lugesin raamatu kõik osad läbi juba aasta tagasi. Raamat väga erutas mind, kuid kahjuks ei muutnud see mu elu. Ma loodan, et keegi tuleb ja muudab veel.

Foto: Viktor Burkivski

Allan: Mina raamatut lugenud pole. Mind ei huvita niisugused raamatud kohe üldse mitte.

Krista: Filmist tehakse kindlasti ka veel jätkuosa, sest filmi lõpuski on ju näha kuidas kõik pöördub. Et kõik, kes saavad allutatud, hakkavad hoopis juhtima ja kes on juhid, saavad allutatud.

Allan: See tähendab, et lift sõidab kahele poole, nii alla, kui üles.

Krista: See viimane hetk oli väga hästi välja toodud. See tähendab, et mees kuulab sõna ka, kui vaja. 

Tuhanded inimesed on juba eelmüügist pileti ära ostnud. Aga, mida te ütleksite neile, kes on veel kahevahel, kas minna või mitte minna seda filmi vaatama?

Krista: Aga ärge elage ka ja ärge tehke üldse midagi, ütleks neile.

Allan: Mind see film mingisuguses mõttes ikkagi puudutas, vähemalt pani mõtlema. Mõtlesin, et miks saavad ikka mõned asjad olla nii viltu elus. Miks on mõni inimene nii allutatud mingisugusele kirele, millest ta enam kuidagi jagu ei saa. Selles filmis ikkagi selgub, et võib-olla kunagi saab... Aga mul oli mehest ikkagi kahju. Mul oli mõlemast tegelasest kahju, sest üks oli kogu aeg alluv ja teine allutaja.

Vaata meeleolukat videot Krista, Anu ja Allani vahetutest emotsioonidest peale filmi vaatamist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles