Lounge Deja Vu suurim ja lõbusaim pidu saab aastaseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lounge Deja Vu Goes to Rio pidu
Lounge Deja Vu Goes to Rio pidu Foto: Maksim Toome

Sel Reedel, 13.veebruaril on kuum pidu Lounge Deja Vu's, sest pidudesari, mis toob ka külma talveõhtusse suviselt kuumi tuuli, saab sel reedel 1-aastaseks. Reedel toimub Deja Vu Goes to RIO suur sünnipäevapidu, kuhu on oodatud kõik suvearmastajad ning peonautlejad! Oodata on esinejaid otse Brasiiliast, Rio populaarsemaid kokteilie ning loomulikult ka maitsvat sünnipäevatorti!

Deja Vu Goes to RIO on Üritustesari, mis kord kuus muudab Lounge Deja Vu väikeseks ja kuumaks Rio de Janeiro ööklubiks! Deja Vu Goes to RIO on lounge'i kõige populaarsem, suurem ja lõbusam lõunamaine üritustesari, mis toob alati kohale võimsad esinejad ning rohkelt kaunist lõbujanulist rahvast. Peosarja eripäraks on vaieldamatult kaunimad tantsijad Brasiilast inspireerutud kostüümides, kelle siredad sääred tõstavad peol temperatuuri lakke! Kaunid diivad pidutsevad läbi kogu öö parimate trummirütmide saatel Brasiilja ja Eesti parimatelt trummaritelt! Sünnipäeva puhul on võimsa show'ga kohal Reigo Ahven ning François Archanjo otse Brasiiliast! 

Õige lõunamaine pidu ei möödu kunagi ilma õige napsuta ning selle eest hoolitsevad kohapeal kaunid Bacardi neiud, kes vürtsitavad pidu maitsvate kokteilidega, mis annavad peole õige hoo sisse! Bacardi maitsvate jookide ja kütkesavate neidude saatel on Deja Vu Goes To Rio peod alati rahvarohked kuni peo lõppemiseni. Rohkem infot reedese suure sünnipäeva kohta saad siit.

Tahad sünnipäeva nautida tõelise vipina? Saada enda omanäoline õnnesoov aadressile mareli@dejavu.ee ning just Sina võid olla õnnelik, kes võidab selleks õhtuks laua koos 100 eurose baarikrediidiga, et õhtut tõeliselt nautida! Võitja selgub reedel, 13.02 kell 18.00 ning võitjaga võetakse ühendust!

Tutvu meeleoluka pidudesarja galeriiga ning vii end reedeks õigele lainele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles