Sahker-mahker autorendiga: ärikaksikud Tiit ja Teet tembutavad taas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärikaksikud Tiit ja Teet tembutavad taas
Ärikaksikud Tiit ja Teet tembutavad taas Foto: Reporter.ee

Kanal 2 «Reporter» on varemgi kajastanud vendade Teet ja Tiit Märtmani (endise perenimega Kääpa) tegevusi, kus just mitte ausate võtetega on üritatud omastada inimeste vara, ja nüüd pöördus nende poole järgmine kannatanu.

Dmitri otsustas veidike raha teenida ja pani renti oma vana sõiduauto. Äri toimus kenasti, kuni autot tuli rentima Teet Märtman. 

«17. jaanuaril helistas mulle üks klient, Teet Märtman, kes soovis võtta auto renti. 20. jaanuaril saime temaga kokku ja kirjutasime lepingule alla, et alates 20. jaanuarist kuni 28. jaanuarini on auto tema käes. Ta andis rendiraha ja tagatisraha. Kui aeg sai täis, 29. jaanuaril, helistasin talle ja küsisin, kus on auto. Vastuseks oli, et auto on Soomes ja katki. Sellega siis jutt lõppes. 30. jaanuaril helistasin talle uuesti ja ütlesin, et kui autot õhtuks pole, lähen politseisse. Ta ütles, et võin teha, mida tahan ja lepingu toppida ühte kohta,» kirjeldas Dmitri.

Teedu sõnul oli auto Soomes katki läinud ja nüüd oleks pidanud Dmitri maksma raha, et see korda teha - alles siis saavat Teet rendiauto Eestisse tagasi tuua.

«2. veebruaril läksin Soome, sõitsin Helsingi-Tampere-Helsingi ja autot polnud,» ütles Dmitri.

Dmitri pöördus ka politseisse, kuid politsei keeldus kriminaalasja algatamast. Kui tõsiselt uurija Dmitri avaldusse suhtus, jääb võimuesindaja enda südametunnistusele - politsei keeldumiskiri poli copy-paste mingist vanast kaasusest, milles unustati isegi nimed uute vastu vahetada.

Politsei selgitas, et antud juhtumis oli tegu lihtsalt lepingutingimuste rikkumisega, pole põhjust kriminaalasja algatada.

Dmitri on aga asjale löönud käega ja otsustanud auto odavalt Teet Märtmanile müüa. Siiski loodab ta veel politsei abile - ta on teinud omal käel uurimistööd ja leidnud Märtmanite hinge peal olevat veel sada pattu.

Vaata Reporter.ee videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles