Maailmakuulus näitleja Robert Davi esineb Riias Frank Sinatra kavaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollywoodi filmides karme mehi mänginud näitleja ja laulja Robert Davi
Hollywoodi filmides karme mehi mänginud näitleja ja laulja Robert Davi Foto: promo

Hollywoodi filmides karme mehi mänginud näitleja ja suurepärane laulja Robert Davi tuleb 25ndal aprillil Riiga esinema. Kontsert toimub Splendid Palace nimelises endises kinos. Filmistaar esitab eksklusiivselt oma tõlgendusi legendaarse Frank Sinatra loomingust, tähistades viimase 100. sünniaastapäeva.

Pärast Frank Sinatrale pühendatud albumit «Davi Sings Sinatra: On the Road To Romance» ja sellega seotud edukat kontsertreisi Ameerikas ja Austraalias jõuab Robert Davi Euroopasse ning teeb peatuse ka Lätis. Koos oma ansambliga, mille muusikaline juht on Grammy võitja ja pianist Randy Waldman. Randy sai 21aastasena Frank Sinatra klaverisaatjaks ning nüüd viib ta Robert Davi publiku teekonnale muusikaliste mälestuste maale, jutustades muuhulgas lõbusaid lugusid isiklikest kokkupuudetest Frank Sinatraga.

James Bond, Visa hing, Palgasõdurid 3 jpt Hollywoodi filmid ning nüüd Frank Sinatra laulude tõlgendused. Hollywoodi täht Robert Davi on saanud peaaegu sama kuulsaks oma ainulaadse häälega, kui suurel ekraanil näitlemisega.

Robert Davi on mänginud 130 filmis ja teinud koostööd maailma tuntuimate näitlejate ja režissööridega, sealhulgas Steven Spielberg, Clint Eastwood, Bruce Willis, Benicio Del  Toro ja Marlon Brando.

Kontserdi piletid on eelmüügis siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles