Kim Kardashian avaldas lemmiku sekspoosi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian ja Kanye West panid kolmandale lapsele nimeks Chicago.
Kim Kardashian ja Kanye West panid kolmandale lapsele nimeks Chicago. Foto: SCANPIX

Tõsielustaaril Kim Kardashianil on praegu hoogne paljastamise periood. Staar paljastas hiljuti alastipiltidel kõik oma kehadetailid ning nüüd paljastas staar detaile oma sekselu kohta.

Tõsielustaar Kim Kardashianiga rääkis ajakirja Love jaoks juttu supermodell Cara Delevingne'ga ning poseeris taas krõbeda fotoseeria jaoks.

Kim pajatas intervjueerivale supermodellile, et tema lemmik sekspoos on «tagant» ning lisas, et ei ole olemas sellist asja nagu «liiga suur», kui rääkida mehe riistvarast.

Ilmselt see, et staar aeg-ajalt püksi pissib, on selle kõrval tühine info. Lisaks on juhtunud, et kergendatakse end ka avalikus kohas, aga vanem õde Kourtney pidavat selles hullem olema.

Kimi köidab ka õudus: «Mul on kinnismõtted mõrvadest ja surnutest.»

Lisaks on staar tüdinenud ka selles, et teda peetakse kuulsaks tänu skandaalsele seksvideole. Tema sissetulek tuleb hoopis muudest tegemistest.

Loe lähemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles