Romantilise valentinipäeva toob Cleo Stewart

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cleo Stewart
Cleo Stewart Foto: Lounge Deja Vu

Sel laupäeval, 14.veebruaril vallutab maailma romantiliseim tähtpäev - valentinipäev. Lounge Deja Vu on spetsiaalselt selleks õhtuks ette valmistanud Valentine Live peoõhtu, mis toob lavale vapustava Cleo Stewarti otse Londonist, et pakkuda Sulle mälestusterohke valentinipäev maailma romantilisemate ja kaunimate laulude saatel.

Sel laupäeval astub Deja Vu's üles noor ja särav lauljatar Cleo Stewart. Vapustava häälega Cleo pesitseb Inglismaal, Dollis Hill'is ning tegeleb muusikakarjääriga klassikalise Jazz muusika alal. Wembly talendishow's 10 hulka jõudnud Cleo on lisaks laulukarjäärile veel poeet, tantsija, näitleja ja  muusik. Laulmist 8-aastasena alustanud Cleo on nüüdseks 22-aastane ning omandanud teadmised erinevates kuntsikoolides. Ta on olnud peaosatäitja mitmetes muusikalides ning käinud tuuril USA souli sensatsioonidega Melba Moore, Melissa Morgan ja tuntud Loose Ends'iga Inglismaalt. 

Romantilise Valentine Live peoga saab lähemalt tutvuda siin.

Foto: Lounge Deja Vu

Et lähedus kaaslasega ei piirduks vaid ühe ööga, osale põnevas loosimises, kus Lounge Deja Vu, koostöös Nordic Hotel Forumiga, korraldab võitja jaoks veel ühe kauni kohtuinguöö.

Loosimises saad osaleda siin.

Juba sel laupäeval astub see särav lauljatar üles meie enda Lounge Deja Vu's, kus kõigil on võimalus saada vahetu elamus mõnusas ja hubases miljöös. See on suurepärane võimalus nautida head muusikat ning vapustavat Cleo Stewartit ja veeta selleaastane valentinipäev eriliselt. Tule ja saa osa parimast meelelahutusest sel ööl!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles