Austraalia talent Motez esineb reedel Euroopa tuuri raames klubis Studio

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektroonilise muusika täht - dj ja produtsent Motez
Elektroonilise muusika täht - dj ja produtsent Motez Foto: promo

Sel reedel, 13. veebruaril külastab klubi Studiot Utopia peosarja raames elektroonilise muusika täht - dj ja produtsent Motez. Tema töötlused maailmakuulsatele muusikutele nagu Justin Timberlake, Ellie Goulding ja Sam Smith on teinud Motezist hetke nõutuima Austraalia elektroonilise muusika dj ja produtsendi. Lisaks Motezile esinevad Utopia peol kodumaised artistid: Black Bullets, Raigo Smith, Ruff ja Nova.

Lõuna-Austraalias resideeruv muusik Motez sündis Bagdadis ning võttis lapsepõlves klaveritunde. Motezi omanäoline lähenemine ning nägemus tantsumuusikast, mis on suuresti mõjutatud 90ndatest, on teinud ta elektroonilise muusika maailmas kiiresti ülemaailmselt tuntuks. MTV on nimetanud Motezi 2014.a võtmeartistiks, keda jälgida, Vibe Magazine muusikuks, kel silm peol hoida.

Motez alustas oma Euroopa tuuri 7. veebruaril Dublinis ning jõuab sel reedel, 13. veebruaril Tallinnasse, kus esineb Utopia peosarjal klubis Studio.

Studio on Funktion One helisüsteemiga ööklubi, mis paikneb Tallinna vanalinnas. Utopia on kuu teisel reedel klubis Studio toimuv saripidu, mille puhul ehitakse klubi eridekoratsioonidega, esinevad Utopia Entertainment tantsijad ning korraldatakse temaatilisi mänge klubi sees. Seekord jagatakse kõikidele peokülastajale number, mille koopia omaniku leidmisel saab paar klubilt kingituse.

13. veebruari Utopia peol mängivad kahes saalis muusikat: Motez (AUS), Black Bullets, Raigo Smith, Ruff ja Nova.

Pilet enne 00.00 6 eurot, hiljem 12 eurot.

Uksed avatakse kell 00:00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles