Syn Cole esineb märtsis Tallinnas Hirmo Faktoril

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Syn Cole
Syn Cole Foto: Facebook

EMT ja Hirmo Faktor toovad maailma klubimuusika kõrgliigasse kuuluva DJ ja produtsendi Syn Cole esinema üle pika aja taas kodumaale.

7. märtsil külastab Eestist pärit ja maailmas superstaari staatust jahtiv Syn Cole taas kodumaad, et anda Rock Cafe´s unustamatu show peol Hirmo Faktor.

Vinge show otseülekannet näeb ka oma nutitelefonist EMT Live äpi vahendusel, mille saab oma telefoni www.emt.ee./live lehelt alla laadida.

Syn Cole on 2013. aasta algusest vallutanud maailma tantsupõrandaid üksteise järel, pakkudes fännidele aina arenevat muusikastiili ja unustamatuid elamusi. Artist on oma muusikasse põiminud loomingulise ning voolavalt harmoonilise joone ja oskuse seda siduda erinevate muusikastiilidega, võttes eeskuju legendidest nagu Hanz Zimmer, John Williams, Daft Punk ja paljud teised. Kasuks on kindlasti tulnud ka pianisti haridus minevikust, tänu millele tunneb artist ennast eriti koduselt kõikides muusikastiilides.

Foto: Erakogu

Syn Cole'i enda looming on kananahka tekitanud miljonitel elektroonilise muusika sõpradel üle maailma. Kõige uuemat hitti Bright Lights on Spotify vahendusel kuulatud juba üle 3 miljoni korra ning superhitt Miami 82 koos remixidega on ületanud juba 8.5 miljoni piiri. Viimase aasta jooksul on Syn Cole oma esinemistega hullutanud selliseid suursündmusi nagu Tomorrowland Belgias, Creamfield Inglismaal, Ushuaia Ibizal, Ultra Music Festival Miamis ja Electryc Daisy Carnical Las Vegases.

 Megastaaridega Avicii ja Cazzette sama labeli all PRMD Music / LE7ELS tegutsev Syn Cole on remiksinud Avicii enda superhitte nagu Silhouettes ja Hey Brother. Lisaks on viimase aasta jooksul artist teinud koostööd selliste A-klassi staaridega nagu Katy Perry, Jennifer Lopez, Ed Sheeran, ja remiksinud Coldplay hitti A Sky Full Of Stars, mida saatis suur edu.

Foto: Facebook

7. märtsi Hirmo Faktori erishow asukohaks on klubi Rock Cafe, mis on oma ruumikuselt üks mahukaimaid klubisid Tallinnas. Kindlasti pakub pidu tasemel artistide kõrvale ka meeletut valgus-, video- ja lasershowd ning muid eriefekte. Eesti parima klubipeo auhinna juba kolma aastat järjest pälvinud Hirmo Faktori tõmbavad käima ja jahutavad maha Kristjan Hirmo, Kert Klaus ja Kolzar. EMT kliendid saavad alates järgmisest nädalast EMT Live äpist osta ka soodushinnaga peopileteid, mille tasu lisandub jooksva kuu mobiiliarvele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles