Video: Briti talendisaate laval läks kismaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abbey Johnston ja Lisa Parker
Abbey Johnston ja Lisa Parker Foto: X Factor

Briti talendisaates «X Factor» läksid kaks parimat sõbrannat prooviesinemisel raksu.

Abbey Johnston ja Lisa Parker esinesid Birminghami voorus ning külaliskohtuniku rollis oli lauljatar Natalie Imbruglia, vahendab Digitalspy.

«Oleme mõlemad väga valjud ja lõbusad ja koos me lihtsalt paneme muusika mängima ja kargame ringi. Mina ja Lisa tahame seda väga-väga!» ütles Abbey enne esinemist.

Asi läks hapuks, kui paar lavale tuli ja Lisa teatas Louis Walshile: «Abbey ütles enne, et sa oled tõeliselt heas vormis. Ja mina ütlesin, et sa oled vanamees. Ütlesin, et sa võiksid mu vanaisa olla.»

Kui Simon Cowell küsis, miks nad saates osaleda otsustasid, vastas Abbey, et ei tea. Lisa lisas, et nad «lihtsalt suvaliselt laulavad koos».

Kui pealtvaatajad neid maha vilistama hakkasid, soovitas Lisa neil vait jääda ja paar tormas lavalt minema.

Tüdrukud naasid hetke pärast ja üritasid esitada Shayne Wardi laulu «That's My Goal». Cowell ütles, et nad on kõige halvema suhtumisega võistlejad, keda ta kunagi üheski talendisaates näinud on.

Kui Imbruglia prooviesinemist halvaks nimetas, nähvas Lisa: «Kes sa üldse oled, kui tohib küsida?», misjärel sai ta Abbeylt obaduse vastu vahtimist.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles