«Mandariinide» produtsent Ivo Felt: me kandideerime Oscarile, mida veel tahta?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmi «Mandariinid» tiim Zaza Urushadze, Lembit Ulfsak ja  Ivo Felt Kuldgloobuste galal 11.jaanuaril 2015
Filmi «Mandariinid» tiim Zaza Urushadze, Lembit Ulfsak ja Ivo Felt Kuldgloobuste galal 11.jaanuaril 2015 Foto: MARK RALSTON/AFP

23. veebruari öö tuleb paljudel eestlastel unetu. Just siis jagatakse Ameerikas Filmiakadeemia auhindu – Oscareid. Galast teeb otseülekande ka Kanal 2. «Me oleme saanud Oscari nominatsiooni – mida me veel tahame,» ütles Ivo Felt «Reporterile».

«Oleme kohutavalt õppinud, kui Oscarist ilma jääme – see ei ole tõsine jutt. Meil on väga hästi, tunneme end praegu väga kindlalt. Kaotada pole mitte midagi, meil on võib-olla väike šanss võita, see šanss on tõesti väga väike,» arvab Felt.

«On kiidetud stsenaariumit, režiid,» ütleb Felt. «On kiidetud Eesti näitlejaid - Lembit Ulfask on saanud palju pai,» räägib Felt. «Operaatoritöö on käinud läbi kõikides artiklites,» lisab ta.

«Mandariinide» tõehetk Oscari-galal selgub juba 22. veebruari ööl vastu 23. veebruari.

Kanal 2 teeb sündmusest otseülekande. Punase vaiba otseülekanne algab kell 2.00, tseremoonia otseülekanne algab kell 3.30.

Kes öösel kaasa elada ei saa, siis järgmisel päeval on Oscari gala punase vaiba kordus Kanal 11s ja tseremoonia kordus Kanal 2s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles