Raadiolegend Märt Rannamäe on tagasi eetris!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Rannamäe
Märt Rannamäe Foto: Raadio Hit FM

Uue muusikaraadio Raadio HIT FM soovisaadet hakkab alates pühapäevast juhtima paljude raadiokuulajate omaaegne iidol ja lemmik Märt Rannamäe.

Märt Rannamäe hakkab Eesti kõige uuemas muusikaraadios mängima raadiokuulajate lemmiklugusid ning nendega ka otse-eetris aktiivselt suhtlema. Raadio HIT FM neljatunnine «Soovikas» on eetris igal pühapäeval algusega kl 16.00. Saade on suunatud kõigile, kes soovivad puhkepäeval oma lemmikmuusika saatel positiivselt meelt lahutada.

Märt Rannamäe raadiokarjäär algas 1991. aastal Linnaraadios ning ta oli 1993. aasta kevadel alustanud Raadio 2 üks armastatumaid ja populaarsemaid saatejuhte. Tema juhitud tervitustesaade oli üheksakümnendate keskel Eesti raadiomaastiku kuulatavaim saade.

Raadio HIT FM eetris kõlavad peamiselt 80- ja 90-ndate menulood, kuid ei puudu ka vanemad ja uuemad hitid. HIT FM ei ole tüüpiline ettekirjutatud playlisti raadio. Kvaliteetse live-muusika valiku tagavad otse-eetris mitmed tuntud raadiohääled, nagu Urmas Linnamägi, Kaido Vare, Marko Söönurm, Aivar Sirelpuu, Priit Allas jpt.

Raadio HIT FM on Eesti kapitalile kuuluv sõltumatu eraraadiojaam ja on eetris alates 17. novembrist2014 ning kuuldav FM-sagedustel Harjumaal 88,3, Pärnumaal 96,4 ja Tartumaal 103,0 MHz ööpäevaringselt.

Lisaks on võimalik programmi kuulata internetiaadressil hitfm.ee ning läbi mobiilirakenduse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles