Heategevuslik sõbrapäevaoksjon: müüki lähevad tuntud eesti mehed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imre Sooäär
Imre Sooäär Foto: Youtube´i video ekraanitõmmis

Buduaar korraldab kolmandat korda juba heaks traditsiooniks saanud sõbrapäeva meesteoksjoni, mille eesmärk on koguda heategevuseks raha ning tuua naiste igapäevaellu mõnusat vaheldust põnevate kohtumiste näol.  

Kuni 12. veebruarini on kauplemiskeskkonnas B-Turg müügis õhtusöök huvitava kaaslasega ning Buduaari poolt välja valitud mehed on kõik tõeliselt mitmekülgsed ja põnevad isiksused. Tegemist ei ole pimekohtinguga, vaid õhtusöögiga meeldivas seltskonnas. Soovi korral on võimalik oksjoni võitjatel ja pakkumises olevatel meestel ühiselt õhtusöögilauda jagada. Kogu oksjonitelt saadav tulu läheb Tilsi lastekodule Põlvamaal, Laheda vallas, millega aitadakse sõbrapäeval neid, kes sõbrakätt tõeliselt vajaksid.

Kes lähevad oksjonil müüki? Keda huvitab jalgpall, sel tasub oksjonil panustada poliitikule ja rahvusvahelisele jalgpallikohtunikule Jaanus Mutlile. Kes aga armastab head toitu, seda ootab põnev kohtumine maineka Pädaste mõisa ühe omaniku ning Riigikogu liikme Imre Sooäärega.

Foto: Youtube´i video ekraanitõmmis

Kellel meist poleks hingehädasid? Sisekosmose asutaja, koolitaja ja menuki «Jalutuskäigud sisekosmoses» autor Kaido Pajumaa on mees, kes on aidanud suheterägastikku lahti harutada ja õnnelikumat elurada leida sadadel eestlastel. Äkki saad sinagi temalt uut energiat ja häid mõtteid? 

Foto: Liis Treimann

Lisaks sellele, et armastatud laulja Margus Vaher suudab oma muusikaga paljude naiste südameid võita, võib teda viimasel ajal ka suheteeksperdi tiitliga pärjata. Viimasel ajal on eestlaste seas populaarsust kogunud tantristlik eluviis. Kui tahad pädevat vestluskaaslast tantrast, tervislikest eluviisidest või hoopis kalamehe juttu ajada, siis panusta oksjonil tantraõpetaja Urmas Silmani peale. Kes soovib aga piiluda suure showmaailma telgitagustesse, siis on võimalik õhtusöögikandidaat slackliner Jaan Roose, kes tuuritab mööda maailma Madonna taustatantsijana ja satub Eestisse väga harva, nüüd aga viib ta sinu õhtusöögile!

Foto: Kirill Gvozdev

Nooremate naiste silmarõõmuks oleme pannud oksjonile supermodelli saate Hendrik Adleri, kes võib teile pajatada, mis modellisaate kaadri taga juhtus. Kes aga tahab majandusliku iseseisvumise osas head nõu saada, siis tasub õhtusöögi kaaslaseks valida pangahärra ja hiljuti välismaal MBA omandanud ärimees Edward Rebane. Karismaatiline jurist, inimõiguste eest seisja ja kaitsja Teet Raatsin on aga mees, kes lisaks oma arukusele suudab sind igas olukorras naerma ajada. Ja kui meie kõik väriseme talvekülmast, siis Teet naudib võimalust jääaugus ujumas käia. 

Foto: Buduaar

Millal oksjon toimub ja mis kingitusi võitja veel saab? Oksjon kestab 10.-12. veebruarini kl 17.00 ning müüki lähevad paketid, mis sisaldavad õhtusööki Butterfly Lounge´s huvitava kaaslasega, kinkekotte ilutoodetega The Body Shop`lt ja Gatineu`lt, Jamie ajakirja aastaraamatut ja Buduaari ajakirja aastatellimust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles