Video: Kanye tegi Grammy galal Kanyet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beck ja Kanye West
Beck ja Kanye West Foto: SCANPIX

Räppar Kanye West viskas Grammy galal nalja skandaali üle, mille ta korraldas 2009. aasta MTV muusikavideoauhindade jagamisel.

Nimelt tekitas Kanye pahameeletormi, kui ta segas vahele noorukese Taylor Swifti auhinnakõnele ja teatas, et parima muusikavideo auhinna oleks pidanud saama Beyonce.

Pühapäeval pälvis parima albumi Grammy aga Beck ja Kanye tormas taas lavale. Ta pööras kohe otsa ringi ja lahkus. «Tule tagasi, palun tule tagasi!» kutsus Beck naerdes.

Tundus, et Kanye viskas lihtsalt enda üle nalja, kuid tema uuest intervjuust jäi teine mulje - ta arvab, et ka seekord oleks pidanud auhinna võitma Beyonce.

«Kui nad soovivad, et tõelised artistid tagasi tuleks, peavad nad meiega mängimise lõpetama. Me ei kavatse enam nende mänge mängida... Beyonce video «Flawless». Beck peab kunstilisust austama ja oleks pidanud oma auhinna Beyoncele andma,» ütles Kanye E! Newsile. «Me oleme sellest juba väsinud. Te jätkate kunsti pisendamist ja ei austa kunsti ja lööte inimestele näkku.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles