Selgusid uued detailid Bruce Jenneri avarii kohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Olümpiavõitja ja teletähe Bruce Jenneri osalusel toimunud autoavariis hukkunud naise isik jõudis avalikkuse ette.

Laupäeval toimus Los Angelese maanteel õnnetus, milles sai surma 69-aastane Kim Howe, kes oli Kardashianide naaber, kirjutab Us Weekly. 

Lisaks on selgunud, et erinevalt algsetest teadetest osales avariis neli, mitte kolm autot.

Valget Lexust juhtinud Howe sõitis tagant sisse Toyota Priusele, mis oli ootamatult aeglustanud. Lexuse järel sõitnud Jenner üritas kokkupõrget vältida ja keeras paremale, kuid tabas siiski Lexust ja tõukas selle vastassuunavööndisse. Lexus põrkas kokku vastu tulnud Hummeriga.

TMZ andmetel kahtlustab politsei, et ahelreaktsiooni põhjustas kolonni eesotsas sõitniud Priuse juht, kes pidurdas ootamatult. Lexus põrkas seega enne kokku Priusega ja alles tabas seda Jenneri juhitud auto.

TMZ väitel kahtlevad ametivõimud Priuse juhi sõnades. Nimelt väitis naine, et ta peatus punase fooritule tõttu, kuid ta oli sellest umbes saja meetri kaugusel. Kui temalt küsiti, kas tema ees oli rida autosid, vastas ta ebamääraselt. Võimud arvavad, et Priuse juht tahtis keelatud tagasipööret teha.

65-aastane Jenner avaldas esmaspäeval kaastunnet hukkunu omastele. «Avaldan sügavat kaastunnet tema perekonnale ja lähedastele ning kõigile, kes selles kohutavas õnnetuses kannatada said. See on kohutav tragöödia ja ma ei suuda ette kujutada, mida tema perekond praegu läbi elab. Palvetan nende eest. Jätkan koostöö tegemist igal võimalikul viisil,» teatas Jenner.

Esindaja Alan Nierob rõhutas, et Jenner ei kasutanud õnnetuse eel telefoni. Politseil on order Jenneri telefoni läbiotsimiseks ja Nierob kinnitas: «Asitõendid näitavad, et Bruce ei saatnud õnnetuse ajal tekstisõnumit.»

Bruce Jenner
Bruce Jenner Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles