Selgeltnägija Marilyn Kerro ennustab parlamenti Keskerakonda, Reformi ja sotse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro Ringvaates
Marilyn Kerro Ringvaates Foto: ERR

Sensitiiv Marilyn Kerro sai Venemaal ülipopulaarseks tänu osalemisele sealses «Selgeltnägijate tuleproovis», kus ta sai auhinnalise teise koha, Marko Reikop andis Kerrole «Ringvaates» lihtsa ülesande: otsustada kuue erakonna logode põhjal, kespääsevad eelolevatel valimistel parlamenti.

Esimesena tõstis ta kõrvale IRLi, öeldes, et «need on täiesti jama, neid ma ei usaldaks üldse, aga paljud inimesed lähevad sellega õnge, ei no nad saavad ka parlamenti, aga ma ei soovita», vahendas ERR Uudised.

Keskerakonna pani ta kohe esikolmikusse, järgmisena lisas Reformierakonna, Vabaerakonna kohta ütles Kerro, et neil on puhtad mõtted.

«Nad ajavad õiged asjad, aga neil jääb tuntust väheks.» Nende asemel paigutas ta esikolmikusse sotsiaaldemokraadid, ta lisas, et esimene ja teine koht on suhteliselt võrdsed, kuid mingi uus jõud peaks ka parlamenti jõudma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles