Galerii: Eesti taipoksijad särasid Tondiraba jäähallis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäevasel Tallinna Tondiraba jäähallis toimunud Baltfight Pro'l esinesid edukalt kõik kolm Tallinna Taipoksi klubi sportlast - Andra Aho, Markko Moisar ning Rain Kärkinen.  Areenil selgusid Eesti Võitlusspordi Ühenduse parimad sportlased 2014. aasta arvestuses.

 

Foto: MediaMarketing

 

Markko Moisar võitis K-1 reeglite järgi peetud matšis endast kümme aastat vanema šveitslase  Zenja Jetoni. See oli tema jaoks 37. peetud matšist 27 võit. 
 

 

Koos Moisariga eelmise aasta 15. novembril Xplosionil üles astunud Rain Kärkinen võitis see kord taipoksimatšis belglase Mamba Cauwenbeŕgi.

 

Rain Kärkineni sõnul teadis ta, et vastane on väga hea ja tugev ning ta pani ettevalmistusel rõhku vastupidavusele ja jõule. «See oli mu 35. fight ja sellega kaasnes mu 28.võit,» lausus ta.

 

Eesti naiste lootus ning seni 8 matšist 8 võitu omav Andra Aho võitis laupäeval samuti oma vastast. Ta on möödunud aasta oktoobrist Euroopa meister kaalus kuni 54 kilogrammi ning novembris tõid nad koos õe Angelaga Vilniuses toimunud World Amateur K-1 organisatsiooni EM-ilt ära kuldmedali ja meistritiitli.

 

 

Üritusel astusid üles mitmed teised Eesti võitlusspordialade esindajad nagu Irina Embrich vehklemises, Eduard Svarval ja Marek Ušakov taekwondos ning Eduard Kamensk K-1-s.

 

K-1 on võitlussport, mis ühendab endas muay thai, karate taekwondo, wu shu, kickboxingu ja traditsioonilise poksi võitlustehnikat. See loodi 1990-ndate aastate alguses Jaapanis, et korraldada erinevate löökvõitlusalade vahel võistlusi.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles