DJ Widenski võtab Aasia väga suurelt ette ja põrutab tuurile

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Widenski võtab Aasia väga suurelt ette ja põrutab tuurile
DJ Widenski võtab Aasia väga suurelt ette ja põrutab tuurile Foto: promo

Juba 1990ndate lõpust alates aktiivselt DJ tööga tegelenud Widenski, kodanikunimega Andrius Videnski, läheb veebruaris massiivsele Aasia tuurile. Kokku 10 päeva vältav turnee hõlmab 12 lendu, 36 lennutundi ning 6 esinemist Aasia parimates ööklubides.

12. veebruaril Hong Kongi parimast ööklubist Drop startiv, väga intensiivse graafikuga tuur jõuab Widenskiga juba järgmisel ööl, 13. veebruaril Kambodźa pealinna Phnom Penhi. Viimase kuulsaimas klubis «Pontoon Pulse» esinemisele järgneb otse lennujaama minek ning suundumine Tai paradiisisaarele Koh Tao. Just sealses menupaigas The Castle astub Widenski üles juba sõbrapäeval, 14. veebruaril.
 
Kaks päeva hiljem, 16. ja 17. veebruaril ootab ees Tai populaarseima puhkusesaare Phuketi suurim, ligi 2000 inimest mahutav klubi Seduction. Tuuri viimase esinemise teeb Widenski aga taas Kambodźas, sedakorda lõunaranniku saarel meeleolukal Kazantip festivalil.
 
Antud tuur ei ole DJ Widenski jaoks kaugeltki esimene Aasias. Viimaste aastate jooksul on olnud esinemisi lisaks veel Hiinas, Singapuris, Indoneesias, Indias, aga ka kõikjal Euroopas, USA`s ja Austraalias. Olulisematest ööklubidest, kus esinetud, võib ära mainida Pacha (Ibizal), Space (Ibizal), Turnmills (Londonis), Alumbra (Melbournes), StereoLab (Singapuris), Tunnel (San Franciscos) jpt.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles