Politsei uurib, kas Bruce Jenner näppis traagilise avarii hetkel telefoni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Los Angeles politsei hangib orderi Bruce Jenneri telefonile, et välja uurida, kas mees saatis teisele autole tagant otsa sõites telefoniga tekstisõnumit.

Jenner sõitis laupäeva keskpäeval Malibu maanteel tagant otsa valgele Lexusele, mis põrkas seejärel kokku vastu tulnud Hummeriga. Lexust juhtinud naine suri sündmuspaigal.

Allikas ütles TMZ-le, et politsei tahab üle vaadata nii Bruce'i kõneajaloo kui telefoni enda. Californias on autojuhtimise ajal tekstisõnumite saatmine keelatud ja kui selgub, et Bruce kasutas õnnetuse hetkel telefoni, võib teda oodata süüdistus ettekavatsemata tapmises.

Samas rõhutavad allikad, et isegi, kui ta tegeles sõnumi saatmisega, on raske või isegi võimatu tõestada, et ta tegi seda avarii hetkel.

Allikate sõnul üritas Bruce õnnetust viimase hetkeni vältida - tema auto jättis maha pikad pidurdusjäljed.

Õnnetusega oli seotud ka neljas auto, Toyota Prius, millele Lexus tagant sisse sõitis. Priuse juhi juttu suhtub politsei skeptiliselt. Nimelt väitis Priuse juht, et ta peatus punase fooritule all, kuid tegelikult seisis ta foorist saja meetri kaugusel. Politseinikud ei tea veel, kas tema ees oli pikk järjekord autosid või ta peatus enne foori, et sooritada ebaseaduslik tagasipööre.

TMZ andmetel ei kontrollinud politsei sündmuspaigal Jenneri telefoni. «Me olime rohkem huvitatud tema kainusest,» ütles politseiallikas. Bruce tegi kohapeal alkotesti, mis kinnitas, et ta oli kaine.

Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles