Galerii! Lauljatar Tuuli Rand lööritasTallinna uisuplatsil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ansamblist VÖÖRAD tuntud Tuuli Rand jagas laupäeval Tallinna vanalinna Uisuplatsi naiste ūksiksõidu 2014 aasta Eesti Meistri ja 2015 aasta Eesti Meistrivõistluste hõbeda Helery Hälviniga.

Foto: Viktor Burkivski

Laupäeval, 7. veebruaril, kui kogu Eesti oli Eesti Laulu esimese poolfinaali eel ärevuses, pani Harjumäe Uisuplatsil uisud jalga ja ennast proovile lauljanna Tuuli Rand. Koos Jäärevüüeater «Mizziga» (Uisukool Reval) tutvustas ta märtsis toimuvat ISU Iluuisutamise Juunioride MM-i. Seekordse  esinemise muutis eriliseks see, et temaga jagas jääd naiste ūksiksõidu 2014 aasta Eesti Meister ja 2015 aasta Eesti Meistrivõistluste hõbe Helery Hälvin.

Eesti Laulu poolfinalistid Liis Lemsalu ja Egert Milder esinesid uisutades eelmisel nädalavahetusel ja sõbrapäeval laulab Uisuplatsil juba järgmine Eesti Laulu poolfinalist Karl-Erik Taukar.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles