Hämarad detailid: Bobbi Kristina õnnetus polnudki õnnetus?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bobbi Kristina Brown ja Nick Gordon
Bobbi Kristina Brown ja Nick Gordon Foto: SCANPIX

Georgia politsei algatab peagi kriminaaluurimise Bobbi Kristina Browni juhtumi üle, sest väidetavalt leiti tema kehalt vägivallale viitavaid vigastusi.

TMZ andmetel oli Bobbi Kristina kehal jälgi, mis äratasid politsei tähelepanu, ja luubi alla on võetud 21-aastase neiu elukaaslane Nick Gordon. Mitmed allikad ütlesid TMZ-le, et Bobbi Kristina ja Nicki suhe oli vägivaldne.

Varalahkunud lauljatar Whitney Houstoni tütar leiti oma kodu vannist teadvusetult 31. jaanuaril ning ta on seniajani koomas. Arstide sõnul paranemiseks erilist lootust pole.

Politsei uurib võimalikku tüli, mis leidis aset vaid tund enne seda, kui Bobbi Kristina leiti.

Allikas ütles kõmuväljaandele, et sõber Max Lomas saabus Bobbi Kristina poole laupäeval kell üheksa hommikul. Ta veetis aega Nickiga, kuid ei näinud Bobbi Kristinat. Talle öeldi, et Bobbi Kristina on magamistoas. Nick jalutas ühel hetkel minema ja Max ei pööranud tema asukohale tähelepanu. 

Kella kümneks saabus kaablipanija ja Max lasi ta sisse - Nicki polnud kuskil näha. Kaablimees ütles, et ta vajab ligipääsu magamistuppa. Max lasi ta sisse ja avastas vannist Bobbi Kristina. Max hüüdis Nicki, kes jooksis tuppa ja hakkas Bobbi Kristinat elustama.

TMZ andmetel väidab Max, et Nick koristas kodu ära ja eemaldas vereplekid.

Politsei on Maxi ja Nicki üle kuulanud ja mõlemad on endale advokaadi palganud. TMZ-l ei õnnestunud Nickilt kommentaari saada.

Bobbi Kristina isa Bobby Brown neljapäeval Atlanta haigla ees
Bobbi Kristina isa Bobby Brown neljapäeval Atlanta haigla ees Foto: Ron Harris/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles