Sin Cityl astub üles Saksamaa heligeenius

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Phace
Phace Foto: Neoweb

Sin City kaadril on hoog nüüd korralikult sees ja seda karavani ei peata enam ei haukuvad koerad, näuguvad kassid ja põrkavad pallid ega kill-listi roimarid ja jehoova tunnistajad. Seega, laseme edasi ning lubage esitleda - PHACE!

Sellel laupäeval, 7.veebruaril esitleb PHACE esmakordselt Eestis oma uut tulevast albumit «Shape The Random» klubis Illusioon.

Saksamaiste trummi ja bassi produtsentide valjuvolüümse killavoori esirinnas marsib julgelt just see mees - PHACE - heligeenius, kelle detailne lähenemine perfektse heli keeramise suunas on pannud paljud end järgima ja loonud pretsedendi, et «kutid, saab. saab timmida veelgi maitsvamaks.» Tema spetsiifiline helipilt kompab tihti piire ja kipub muutma ka kõige vaoshoitumad tantsupõrandad varemeteis sõjatallermaaks. Tema neljas stuudioalbum «Shape The Random» tuleb välja mõne kuu jooksul ning pole kahtlust, et Tartu publik tulevasi peomõrtsukaid enne teisi kuuleb.

Foto: SIN City

Kohalikest toetavad S.I.N, Mander ja Studios. VIP-saalis samuti üllatus DJ!

Vaata üle ka Sin City fännileht.

Sin City on toimunud Eestis juba 11 aastat, tuues Eestisse üle 120 artisti üle maailma (nendest mõned käinud juba kaks või isegi kolm korda).

7.FEB - SIN CITY - PHACE - "SHAPE THE RANDOM" LP Tour - CLUB ILLUSION from SIN CITY on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles