Video: Yellowstone`i rahvuspargis nähti lumeinimest?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Yellowstone´i rahvuspargi veebikaamera salvestusest. Kummalise karvase olendi ümber on näha punast ringi
Kaader Yellowstone´i rahvuspargi veebikaamera salvestusest. Kummalise karvase olendi ümber on näha punast ringi Foto: Youtube

USA Yellowstone`i rahvuspargi veebikaamera salvestisel leiti olend, keda võib pidada müstiliseks lumeinimeseks.

Videol on näha lumisel maastikul piisoneid ning kaugemal liikumas suurt ahvisarnast karvast olendit, edastab Daily Mail.

Esmalt paistab puude vahelt nagu oleks inimesesarnaseid olendeid neli, kuid välja ilmub siiski vaid üks.

Salvestist vaadanud videoamatöör on veendunud, et tegemist oli lumeinimesega. Kahju olevat vaid sellest, et ta jääb lähemale liikudes lõpuks kaadrist välja.

Oletatav lumeinimene jäädvustus looduskaitseala kuulsa geisri Old Faithful lähistel.

«Ka oleme tunnistajaks millelegi, mis on tuhandeid aastaid olemas olnud? See on igaühe enda otsustada,» teatas seda videot Youtube`is näinud isik kasutajanimega ThinkerThunker.

Mis aga puutub videosse, siis selle taga on USA riiklik amet, rahvusparkide administratsioon, mis ei tegele videote võltsmisega.

Lumeinimeste vastu on tuntud huvi üle 100 aasta ning juba 19. sajandil hakkasid ajakirjanduses levima juhtud maailma erinevates paikades nähtud inimestesarnastest paksu tumeda karvaga olenditest.

Siiani ei ole aga suudetud nende olemasolu tõendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles