Kris Jenneril polnud õrna aimugi, et tema eksmees tahab naiseks muutuda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Jenner ja Bruce Jenner
Kris Jenner ja Bruce Jenner Foto: SCANPIX

Olümpiavõitja ja teletäht Bruce Jenner rääkis alles mõne nädala eest eksabikaasa Kris Jennerile, et plaanib sugu muuta.

Kuuldavasti mõjus uudis Krisile rängalt ja ta läks endast välja, kui sai teada, et mees, kellega ta oli abielus 22 aastat, soovib naiseks saada, kirjutab TMZ.

Perekonnale lähedased allikad rääkisid, et Kris kuulis Bruce'i ümber levivat kõmu, kuid kuna mees seda ei kommenteerinud, ei võtnud ta teemat jutuks. Sõprade sõnul oli nende abielus suureks probleemiks puudulik kommunikatsioon.

Kui Jennerite-Kardashianide perekond mõne nädala eest maha istus ja Bruce oma elus toimuvat selgitas, ei suutnud Kris seda alguses uskuda. Emotsioonid kiskusid tuliseks, kuid Bruce kinnitas, et ta on oma otsusega rahul ja järjekindel.

Kris polnud ainuke, kelle eest Bruce enda sisemuses toimuvat varjas - ka tema parimad sõbrad ei teadnud tema plaanidest. 

TMZ kirjutas 2013. aasta detsembris, et Bruce läheb kõrisõlme vähendamise operatsioonile. Mees eitas toona soomuutust, kuid nüüd tuleb välja, et ta plaaniski asjast avalikkusele tasapisi vihjetega teada anda, et see ei tuleks liiga suure šokina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles