Loe, mida soovib metalbänd Amaranthe korraldajatelt kontserdiks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsist pärit meloodilise metali grupeering Amaranthe
Rootsist pärit meloodilise metali grupeering Amaranthe Foto: promo

Juba järgmisel teisipäeval, 10. veebruaril esineb klubis Tapper meeletu lavalise energiaga Rootsist pärit Amaranthe. Kontserdi soojendusesinejana astub üles Cypher16 (UK). Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides üle Eesti.

Amaranthe on korraldajalt palunud riietusruumi pudeli valget ja punast veini, 1 pudeli viina või rummi, 72 pudelit kohalikku õlut, 12 pudelit alkoholivaba õlut, 72 pudelit gaseerimata vett, 6 liitrit mahla, Coca-Colat, Red Bulli, piima jne. Lisaks maiustusi, taimetoitlase valikut (porgand, kurk, seller jne) ja palju muud. Bänd on palunud korraldajail organiseerida päeva jooksul ka 2 söögikorda.

Amaranthe on Rootsi meloodilise metali bänd, mis moodustati 2008. aastal Jake E. and Olof Mörck poolt nime all Avalanche. Bänd sai suurema tõuke kui ühinesid ka lauljad Elize Ryd ja Andy Solveström ning trummar Morten Løwe Sørensen. 2009. aastal oli Avalanche juriidiliste nüansside tõttu sunnitud vahetama bändi nime ja uueks nimeks sai Amaranthe. Samal aastal liitus ka bassimees Johan Andreassen. Debüütalbum “Amaranthe” ilmus 2011. aasta aprillis ning tõusis Rootsi müügitabelis kohale nr 35 ja Soomes kohale nr 16. Kaks aastat hiljem ilmunud “Nexus” tõusis tabelites veel kõrgemale – Rootsis nr 6, Soomes nr 4. Kitarrist Olof Mörck kirjeldas albumit kui väga huvitavat segu erinevatest stiilidest. Peale albumi ilmumist lahkus bändist laulja Andy Solveström, keda tuli asendama Henrik Englund. Kolmas album "Massive Addictive" ilmus möödunud aasta 21. oktoobril.

Piletid Amaranthe kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Uksed avatakse 19.00, kontsert on vanusepiiranguta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles