Lennufirma TransAsia Airways stjuardess pääses kaks korda kindlast surmast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TransAsia Airways õnnetuslennuk
TransAsia Airways õnnetuslennuk Foto: SCANPIX

Selle nädala kolmapäeval leidis Taiwanis Taipeis aset õnnetus lennufirma TransAsia Airways lennukiga, mis rammis silda ja kukkus siis jõkke.

Lennukis olnud 53 inimesest hukkus 31, edastab iltasanomat.fi.

Õnnetuslennuki 26-aastane stjuardess Huang Jin-Yan jäi imekombel ellu.

Ta pidi olema ka selle lennufirma eelmises õnnetuslennukis, mis kukkus Penghu arhipelaagi, kuid ta vahetas viimasel hetkel kollegiga lennud.

Selle õnnetuslennuki pardal oli 58 inimest, kellest vaid kümme jäid ellu. Meeskonnast mitte keegi ei pääsenud eluga.

TransAsia Airways mõlemad õnnetusse sattunud lennukid olid ATR-72 tüüpi.

Sellel nädala aset leidnud lennuõnnetuses jäi ellu taiwanlane Lin Ming-wei, kes ei saanud mitte mingisuguseid vigastusi. Küll aga said kannatada ta abikaasa ja poeg, kes vajasid haiglaravi.

Lini arvates päästsid tema ja ta pere elu see, et nad vahetasid viimasel hetkel kohad. Mehe sõnul häirid neid kaasreisjate liiga vali jutt ja ta küsis stjuardessidelt võimalust lennukis vabadele kohtadele istuda.

Olles vaevalt uutele kohtadele istunud, toimus lennuõnnetus ja lennuk kukkus Taipei Keelungi jõkke. Isa leidis vigastada saanud poja ning tegi talle kunstlikku hingamist. See päästis lapse elu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles