Klubi Vabank tähistab 5. sünnipäeva välisdiskoritega Inglismaalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Nickie Cartel
DJ Nickie Cartel Foto: promo

Sel nädalavahetusel tähistab Tallinna klubi Vabank 5. sünnipäeva välisdiskoritega Inglismaalt. Reedel astub klubi peasaalis üles DJ Nickie Cartel ja laupäeval täidab klubi tantsumuusikaga DJ Matt White (Catch A Groove - Basement, London Edition Hotel).

DJ Nickie Cartel’i tähelend sai alguse aastal 2007, kui ta alustas koostööd Timbalandiga. Ta on mänginud klubides üle maailma, olles muuhulgas resident DJ Cirque Le Soir ja Libertine klubides Londonis ning aukülaline mitmete nimekate Hollywoodi staaride erapidudel. Ta on teinud koostööd tuntud artistidega Chris Brown, Nelly, Flo Rida, Ne-Yo, Mark Ronson, Diplo jpt. 
 
Õhtu peastaari saadavad reedel DJ Widenski ja klubi kaunid tantsijad, VIP-ruumis kõlab R'n'B paremik DJ Philgood valikul ja ajatu diskoklassika klubi resident DJ Margus Kaukese valikul. 
 
Matt White’i diskorikarjäär sai hoo sisse koos Soul II Soul ansambliga. Ta oli esimene R’n’B DJ, kes sai klubibrändi Ministry of Sound residendiks enda loodud kontseptsiooniga Smoove. Raadios KISS FM oli kõikide muusikasõprade rõõmuks 10 aastat just Matti juhatada kaks saadet, kaks korda nädalas. Ta on teinud koostööd artistidega Boys II Men, Mary J. Blige, Zhane, Mariah Carey, Eminem jpt.
 
DJ Matt White’i saadab laupäeval klubi peasaalis DJ Nova, VIP-ruumides DJ Muudu ja DJ Margus Kaukes.
 
Lisainfo ja laudade broneerimine tallinn@vabank.ee või +372 660 9900.
 
Ürituse algus mõlemal õhtul kell 23.00, piletid on müügil kohapeal hinnaga 10€ tavapilet ja vip-pilet 15€ enne kella 01.30, hiljem 20€.
 
Klubi Vabank on Tallinnas tegutsenud aastast 2010, Tartus avas klubi Vabank uksed 2013. aasta aprillis. Tegemist on esimese ja ainsa klubiga Eestis, mis tegutseb sama nime ja sarnase ilmega kahes Eesti suurimas linnas. 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles