Ema kinnitas, et Bruce Jenner muutub naiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bruce Jenner
Bruce Jenner Foto: SCANPIX

Olümpiavõitja ja teletäht Bruce Jenneri ema kinnitas väidetavalt, et tema pojal on käimas soovahetusprotsess.

Jenneri ema Esther tunnistas Radar Online'ile, et sai alles hiljuti teada, et tema 65-aastane poeg on naiseks muutumas. «Sain alles äsja sellest teada. Bruce selgitas seda mulle - meil oli väga pikk ja põhjalik vestlus,» ütles Esther. 

Esther kinnitas ka, et Bruce'i muutuse lugu jõuab teleekraanile dokumentaalfilmi näol. 

«Ma olen Bruce'i üle väga uhke. Ta on olnud suurepärane isa, sportlane ja avaliku elu tegelane. Ta oskab inimestesse entusiasmi süstida,» sõnas Esther. «Olen uhke selle üle, et ta endale lõpuks seda muutust lubab. Olen praegu tema üle uhkem, kui ta kuldmedaliga pjedestaalil seisis. Ta väärib lugupidamist.»

Ema sõnul läbib Bruce muutuse nüüd, pärast kõiki neid aastaid, et julgustada inimesi enda suhtes ausad olema. «Toetan teda kogu südamest. Armastan teda sama palju nagu enne,» rõhutas ema.

Foto: SCANPIX

Bruce Jenner oli 22 aastat abielus Kris Jenneriga, kellega tal on tütred Kylie ja Kendall Jenner. Kasutütar Kim Kardashian on öelnud, et kogu pere toetab Bruce'i sajaprotsendiliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles