Bobbi Kristina polnudki oma «abikaasaga» abielus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bobbi Kristina Brown ja Nick Gordon
Bobbi Kristina Brown ja Nick Gordon Foto: SCANPIX

Whitney Houstoni tütar Bobbi Kristina Brown, kes võitleb haiglas oma elu eest, polnudki seaduslikult abielus, ehkki ta seda väitis.

21-aastane neiu teatas mullu jaanuaris, et abiellus oma kasuvenna Nick Gordoniga ja nimetas teda hiljem korduvalt «võrratuks abikaasaks», kirjutab People. Bobby Browni advokaat teatas nüüd, et neiu polnud tegelikult abielus.

Bobbi Kristina leiti nädala alguses teadvusetult vannist ja ta viidi haiglasse, kus ta pandi kunstlikusse koomasse. Väidetavalt leiti tema kodust narkootikume.

Bobbi Kristina ema Whitney Houston leiti surnuna 2012. aastal Los Angeleses asuva hotellitoa vannist. Ta oli 48-aastane.

Politseinikud valvavad Bobbi Kristina Browni maja sissepääsu
Politseinikud valvavad Bobbi Kristina Browni maja sissepääsu Foto: John Amis/AP
North Fultoni haigla Georgias, kus viibis ravil Bobbi Kristina Brown. Kolmapäeval viidi ta üle teise haiglasse, mille asukohta ei avaldatud
North Fultoni haigla Georgias, kus viibis ravil Bobbi Kristina Brown. Kolmapäeval viidi ta üle teise haiglasse, mille asukohta ei avaldatud Foto: John Bazemore/AP
Nick Gordon ja Bobbi Kristina Brown 2012. aasta oktoobris
Nick Gordon ja Bobbi Kristina Brown 2012. aasta oktoobris Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles